rólam

Több, mint 11 éve foglalkozom férfiakkal a MentsManust – Movember Magyarország Egyesület alapítója és vezetőjeként, amely mostanra Magyarország legnagyobb férfiegészséggel foglalkozó szervezetévé nőtte ki magát.

2011-ben jöttem rá, hogy saját magammal is foglalkoznom kell, mert nem voltam megelégedve életemmel, munkámmal és párkapcsolatommal.
Hosszas keresgélések után rá kellett jönnöm, hogy igazán és gyökeresen változtatni, csak és kizárólag én vagyok képes életemen, hiszen senki más nem fogja megtenni helyettem a lépéseket.
Velem is előfordult, hogy elakadtam és nem láttam az okát, ilyenkor mertem segítséget kérni, mert tudtam, hogy így sokkal gyorsabban fogom tudni megoldani azt az adott helyzetet és fejlődhetek, haladhatok tovább.

Két gyermekes családapaként még nagyobb felelősséggel tartozom tetteimért és hogy mit adok át nekik, hiszen Ők a következő generáció és a “referenciám” amikor már nem leszek.

„Hiszek abban, hogy megfelelő méntálhigiéniával és elegendő „én idővel” képesek vagyunk változtatni életünkön és egyensúlyban maradni.
Ha emellett még őszinték is maradunk önmagunkhoz, akkor képesek leszünk a folyamatos fejlődésre.”

Honti Dániel László

Start typing and press Enter to search